Hubsan H501S X4 brezkrtačni Drone GPS 1080P HD kamero 5.8GHz FPV 2.4GHz RC Quadcopter z H906A oddajnikom

2:09 AM

1
Hubsan H501S X4 brezkrtačni Drone GPS 1080P HD kamero 5.8GHz FPV 2.4GHz RC Quadcopter z H901A oddajnik bela različica
lastnosti:
5.8G FPV video prenos v realnem času : delite videoposnetke in fotografije kadarkoli in kjerkoli na zaslonu LCD.
- 1080P HD kamera: lahko posnamete določene podrobnosti in vpogled po vaših željah .
Način orbite : dolg pritisk na gumb za video, da obkrožite sporočeno polje GPS oddajnika. Za vklop funkcije mora biti letalo vsaj 5 metrov oddaljeno od oddajnika.
GPS pozicioniranje : Zaklenite položaj drona, ki lebdi na določeni višini, bolj natančno in varneje.
- Follow Me: Zahvaljujoč vgrajenemu GPS modulu, lahko drone vas spremljajo kjerkoli že ste.
- Brezkrtačni motor: Vsak motor je izdelan po vrhunski tehnologiji, močnejši in trajnejši ter omogoča izjemno stabilen let.
- Način brez glave: Ni vam treba skrbeti, da boste izgubili nadzor nad svojim dronom. Popolnoma rešite težave z usmeritveno izgubo.
- Ena ključna vrnitev: Sistem za nadzor letenja samodejno nadzoruje drone, da se vrnejo domov in pristanejo.
- daljši čas letenja: inteligentna baterija z veliko zmogljivostjo poveča čas letenja za približno 20 minut .
ne-varen način : Sistem kontrole letenja nadzoruje brnenje tako, da se vrne na kraj, kjer je oddajnik v zadnjem času, ali samodejno zmanjšuje v primeru izgube nadzora. Način za zaščito pred izpadom preprečuje nadaljnje poškodbe ali poškodbe.
Varnost z napako pri nizki moči : Nadzor letenja zrakoplova določa, ali naj se vrne domov ali pristane v skladu z informacijami o letu, ko je raven baterije nizka.
Napredni način : Občutljivost delovanja lahko spremenite v nastavitvi. Običajni način: Občutljivost 20% ~ 60% (razen plina), Strokovni način: Občutljivost 60% ~ 100% (iz plina).
- Zunanji pomnilnik: Podpira kartico 4-32G TF / Micro SD (ni priložena).

Seznam paketov (standardna različica):

specifikacija:

H901A Oddajnik

4

Pogosto zastavljena vprašanja H501S

1. Drone in daljinski upravljalnik se ne povežeta
(1) Prepričajte se, da sta vklopljena brnenje in daljinski upravljalnik. (2) Znova povežite letalo z daljinskim upravljalnikom.
2. Motorjev ni mogoče sprostiti
(1) Prepričajte se, da ste opravili umerjanje kompasa. (2) Preverite, ali je stikalo "Return to Home" obrnjeno navzdol. (3) Bodite prepričani, da potegnete obe palici navzdol in navzven. Preverite kanale na zaslonu in se prepričajte, da se pravilno premikajo (če ne, prosim kalibrirajte igralne palice). (4) Ko letite v zaprtih prostorih, nastavite "Fly with No GPS" v glavnem meniju od "Ne" do "Da".
3. Slab ali brez GPS signala / malo satelitov GPS ali brez njih
Prepričajte se, da drone niso v stavbah ali med njimi. Privedite drone na prostem, da sprejmete GPS satelite / signale.
4. Na zaslonu ni videoposnetka ali močan poseg v video vir
(1) Preverite, ali so v bližini močni viri radijskih motenj (npr. WIFI, električni stebri, prenosni stolpi itd.). V tem primeru spremenite lokacijo. (2) Ponovno povežite helikopter z daljinskim upravljalnikom, saj lahko frekvence 5.8 in 2.4 vplivajo druga na drugo. (3) Testni način: Pritisnite gumb za video in vklopite daljinski upravljalnik, da vstopite v preskusni način. V testnem načinu lahko vidite podatke iz 2.4GHz in 5.8GHz, ko je vrednost 5.8GHz pod 56. 5.8GHz signal za prenos slike je šibak, 90 ~ 160, signal 5.8GHz za prenos slike je močan.
5. Brezžično letenje v načinu Nadmorska višina drži
(1) Preverite, ali je vrednost telemetrije nadmorske višine nenormalna, ko je zrakoplov mirujoč in je ravna. Vrednost mora biti 0 in zelo malo niha. (2) Preverite, ali se kanal potisne ročice pravilno premika in centrira. V nasprotnem primeru umerite krmilne ročice in nastavite kanal z ustreznim gumbom na daljinskem upravljalniku.
6. Način zadržanja GPS ne deluje
(1) Preverite, ali ima zrakoplov 6 satelitov ali več. (2) Prepričajte se, da je stikalo GPS obrnjeno navzgor (Vklopljeno) in stikalo "Vrnitev na dom" je usmerjeno navzdol (Izklop). (3) Preverite, ali so vsi kanali krmilne palice pravilno centrirani na zaslonu.
7. Kartica SD ne more posneti videa ali fotografije.
(1) Prepričajte se, da je SD kartica ločena. Če obstaja klicaj, se kartica ne razlikuje. Kartico je treba zamenjati. (2) Oblikujte kartico SD, velikost enote za dodeljevanje mora biti 32 kilobajtov. Oznaka nosilca je prazna.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments